Tisztelt vásárlónk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy áruházunk készletinformációja külső raktárunk készletét mutatja, ami legkésőbb 24órán belül érhető el.

Kérjük azonnal átvehető készletünkről érdeklődjönk elérhetőségeinken.

KosárbaKosárba0 0 Ft
Az Ön kosara még üres!
Tegye a kívánt termékeket a kosarába!

Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával

KezdőlapÜzemeltetésKonyhai termékekKávék és kávéízesítőkKávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával
Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával
Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával
Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával
Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával
Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI "Buenos Aires-i karamella" bíbor maracujával
CAFE FREI
Márka: CAFE FREI
Cikkszám: KHK920
Csomagolási egység: db (0.125 kg)
Súly: 0,152kg
Elérhetőség: Raktáron
bruttó
2 104 Ft
(16 832 Ft/kg)
Termék nyomtatási nézeteTermék nyomtatási nézete
Gyűjtő csomagolás = 12db
Rendeljen gyűjtő mennyiséget, mert azt kényelmesebb szállítani, átvenni! A „Gyűjtő csomagolás” a gyári csomag: pl. 6 palack víz 1 fóliázott csomagban, vagy 5 csomag fénymásoló papír 1 dobozban.
db
KosárbaKosárbaKosárba
Tegye hozzá a kedvencekhez!Tegye hozzá a kedvencekhez!
Összehasonlítóba teszÖsszehasonlítóba tesz
0 Értékelés
Még nem érkezett értékelés.0
Leírás
Specifikáció
Hasonlók
Karamella és maracuja ízű pörkölt szemes kávé.
Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk karamella és maracuja aromába, hogy a nyitott pórusok szivacsként magukba szívják az ízeket.
A Café Frei egyedülálló pörkölési technológiájának köszönhetően az illatos, ízesített kávészemekből bármilyen otthoni kávés eszközzel elkészíthető ez a különleges ízű kávé. Kis adagnyi cukor vagy méz, tehát az édesítés még inkább kihangsúlyozza a kávé komplex karakterét. Ha pedig tejet is adunk hozzá, az tovább lágyítja az ízharmóniát.
Alcsoport
kávé
Típus
szemes
Ízesített kávé
Igen